Dygn 1 – härlig segling

Vi lämnade ett soligt A Coruna vid 8 fredag morgon, Helgpasset spelade på P4 och Mischa Billing var gäst. De undrade vad folk skulle göra i påsk så jag skrev på deras FB sida att vi skulle korsa Biscaya och de hörde av sig och ville ha oss med i programmet. Kl 8.20ish skulle de ringa upp oss men det blev någon kommunikationsmiss i produktionen och de ringde aldrig, synd det hade varit roligt att berätta.

Vi hade ett härligt seglingsdygn och gjorde god fart nu har vi fått sätta på motorn och har iaf ett dygns motorgång innan vi kan segla alt motosegla igen. Inte mycket action här ute, vi har siktat en lastbåt hade förväntat oss lite mer trafik. Vi går över hisnande 4800 m djupt vatten just nu och Biscaya ligger lugn och stilla, vid ca 16.30 ha vi nått halvvägs 🙂

Igår vårrustade delar av familjen vår Maxi 95a Camilla, hon skall sjösättas nästa helg. Livet ombord går sin stilla lunk, vi tar tretimmars pass mellan 21.00 – 09.00 och det funkar bra, vi sover båda hyfsat och Postafen håller sjösjukan borta för Jessica.

Hoppas att ni har en härlig påsk tillsammans med nära och kära ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s